4 annosta
400 g naudan paistisuikaleita
1 kesäkurpitsa
2 porkkanaa
1 sipuli
4 kevätsipulia varsineen
1 pkt Santa Maria riisinuudeleita
1 dl suolapähkinöitä
1-2 tuoretta chiliä
2 tl raastettua inkivääriä
gluteenitonta soijaa
kalakastiketta
paahdettua sipulirouhetta
paistamiseen voita tai öljyä
Paista pilkotut sipulit kevyesti (säästä kevätsipuleiden varret koristeluun). Lisää chili, inkivääri, suolapähkinät, porkkanat ja kesäkurpitsat, paista, kunnes kasvikset ovat kypsiä, mutta vielä rapsakoita.
Paista naudan suikaleet voissa toisella pannulla, jotta saat ne ruskistumaan kauniisti. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää niiden joukkoon naudan suikaleet, soija ja kalakastiketta maun mukaan,
Kiehauta kattilassa runsaasti vettä. Lisää nuudelit ja keitä noin 2 minuuttia. Sekoita nuudelit lihan ja kasvisten joukkoon, annostele lautasille. Koristele annokset pilkotuilla kevätsipulinvarsilla ja paahdetulla sipulirouheella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti