lauantai 22. helmikuuta 2014

Paella con pollo y gambas

Kana-katkarapu-paella (paellapannun halk. 40cm)

400g maustamattomia kanan fileesuikaleita
1 rasia simpukoita suolaliemessä
200g jättikatkaravun pyrstöjä
1 pss pakasteherneitä
2 tlk (a 140g) Mutti tomaattipyrettä
2 dl paella- tai risottoriisiä
5 dl kanalientä
2 isoa sipulia
5 valkosipulinkynttä
öljyä pannulle
2 rlk pimenton dulcea (paprikajauhe)
maun ja maustekaapin sisällön mukaan seuraavia: mustapippuria, chilijauhetta, kurkumaa, korianterin siemeniä, sahramia

Paista kanasuikaleita paellapannulla öljyssä kauniin kullanruskeaksi, ja siirrä toiseen astiaan odottamaan. Älä puhdista pannua. Pilko sipuli ja valkosipuli, lisää pannulle hieman öljyä ja paista sipuleita kunnes ne ovat saaneet väriä. Lisää pimenton ja tomaattipyree sekä  kanasuikaleet, simpukat, herneet ja riisi. Paista hetken aikaa koko ajan sekoittaen. Lisää kanaliemi, sekoita tasaiseksi ja jätä hautumaan folion alle 15-20 minuutin ajaksi. Lisää lopuksi katkaravut paellan pinnalle ja anna hautua folion alla vielä 5 minuuttia.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti